Goede samenwerking tussen zorginstellingen en zorgverleners kan een groot verschil maken als het gaat om kwaliteit van zorg, vooral in de laatste levensfase. U als nabestaande heeft de zorg van dichtbij meegemaakt. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en willen u daarom vragen om de vragenlijst in te vullen.

Waarom is goede samenwerking belangrijk?

Ernstig zieke patiënten krijgen te maken met verschillende zorgverleners, zoals de huisarts, de specialist in het ziekenhuis, verpleegkundigen, of anderen. Ook kan de plek van zorg wel eens veranderen, bijvoorbeeld thuis, in het ziekenhuis, in een verpleeghuis of ergens anders. Dit kan de zorg soms ingewikkeld maken, vooral in de laatste levensfase. Om patiënt en naasten niet extra te belasten is het belangrijk dat de zorg zo soepel mogelijk verloopt. Dit kan als de zorgverleners op verschillende plekken steeds goed met elkaar samenwerken.

Doel van het onderzoek

Deze vragenlijst hoort bij een onderzoek dat als doel heeft de kwaliteit van zorg voor patiënten en hun naasten verder te verbeteren door de verschillende zorgverleners beter met elkaar te laten samenwerken. Het vragenlijstonderzoek is onderdeel van een groter project naar samenwerking in de zorg. Meer informatie over dat project kunt u vinden bij algemene informatie.

Vragenlijst

U kunt uw ervaringen met ons delen door een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten duren. U bent natuurlijk vrij om te kiezen of u mee wilt doen. Deelname is eenmalig en vrijblijvend. Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als u hulp nodig heeft mag u iemand vragen u te helpen met invullen. U kunt de digitale vragenlijst invullen door te klikken op de knop hier onder.

Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen? U kunt een papieren vragenlijst opvragen via mail: TSPZ@erasmusmc.nl of telefoon: 06 48 52 09 94.

 

Neem contact op

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met ons.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search